ملخص الجهاز:
"ولی آنچه مسلم است آموزش باید در افزایش مهارتهای ارتباطی،مهارتهای مرتبط با تصمیمگریری،مهارتهای مرتبط با خلاقیت و مولفه برای شایستگی از نظر شخصیتی افراد تاثیرگذار باشد تا بتواند با ایجاد فضایی مناسب جهت فعالیت،تمام انرژی نهفته در سازمان را آزاد نموده و یا سرعتی که در انجام امور سازمان ایجاد میکند مدیران را قادر سازد تا ضمن مدیریت تغییرات،با تصمیمگیریهای روشن،شفاف و دقیق بتوانند سازمان را به نتایج پیشبینی شده در زمان مقرر برسانند.
مصاحبه با مدیرعامل شرکت گوشتیران با توجه به گسترش روزافزون شمار شرکتها فعال در زمینه تولید فرآوردههای گوشتی(سوسیس،کالباس و همبرگر)و اشباع بازار توسط تولیدات متنوع آنان،لزوم شناسایی محصولات دارای کیفیت برای مصرفکنندگان اهمیت بالایی پیدا میکند.
سابقه فعالیت شرکت شرکت گوشتیران حدودا 80 سال پیش تاسیس شده و اولین تولیدکننده فرآوردههای گوشتی در ایران میباشد،در حقیقت شروع کار با ادوات و ماشینآلات خیلی ساده در خیابان منوچهری تهران بوده است و در سال 1337 کارخانه جدید واقع در منطقه یافتآباد مورد بهرهبرداری قرار گرفت،که در آن زمان بزرگترین کارخانه تولیدکننده سوسیس و کالباس در خاورمیانه لقب گرفت.
ما به این نکته توجه داریم که درصد بالایی از جامعه را سنین 15 تا 39 سال تشکیل میدهد که قشر مذکور مصرفکننده اصلی سوسیس،کالباس و همبرگر میباشد و مطلب مهمتر آمار حضور خانمها در دانشگاهها طی سالهای اخیر است که نسبت بیشتری به آقایان دارند که خود گویای حضور خانمها در فعالیتهای اجتماعی و زمان حضور کمتر در منزل میباشد در نتیجه به تدریج جامعه از غذاهای سنتی فاصله گرفته و به سمت غذاهای حاضری یا آماده مصرف میرود و موید این نکته،رستورانهای زنجیرهای هستند که مثل قارچ در حال رشد میباشند."