ملخص الجهاز:
"تقریبا همه مواد غذایی مایع قبل از مرحله خشک شدن،تغلیظ میگردند زیرا که هزینه تبخیر آب محصول در مراحل اولیه بوسیله اپراتور،کمتر از خشک کن تمام میشود و در طریق تغلیظ،از روان شدن محصول روی نوار یا سایر وسایلی که عمل خشک کردن بوسیله آنها انجام میگیرد،جلوگیری میشود.
با در نظر داشتن این موضوع که برای تهیه هر کیلو کنستانتره سیب حدود 9 کیلو سیب و هر کیلو کنستانتره انگور 6/5 کیلو انگور و هر کیلو کنستانتره پرتقال 52 کیلوگرم پرتقال لازم است،میتوان محاسبه نمود که چه بخش عظیمی از این محصولات کشاورزی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
زیرا اهمیت کنستانتره در جهان امروز برای محصولات کشاورزی و غذایی در بالاترین حد خود است و این پدیده در رقابتهای بازار جهانی میوه و سبزیجات مرز تعیینکنندهای را داراست و حفظ محصول را از مرحله تولید تا مصرف تضمین مینماید."