ملخص الجهاز:
"دکتر مهرداد باقری دبیر کل اتاق بازرگانی ایران نیز در این نشست اظهار داشت:صنعت غذایی و تبدیلی آن با توجه به مزیتهای کشاورزی و بحث اقلیمی آب و هوایی کشور، کیفیت مطلوبی میتواند داشته باشد،ضمن اینکه زمینه تولید کالاهای کشاورزی بر مبنای سیاست تولید برای صادرات میتواند به راحتی به وجود آید.
دبیر کل اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران همچنین گفت:بهرغم حضور بخش خصوصی در صنایع غذایی،هنوز مدیران و صاحبان بخش خصوصی در این رشته به دلیل وجود رقبای بزرگ دولتی و شبه دولتی و نیز هزینه بالای تجهیز منابع مظلوم واقع شدهاند و این درحالی است که توسعه،زمانی تحقق مییابد که عاملان اقتصادی خود را توسعهای ببینند.
وی به مظلوم بودن تولیدکنندگان صنایع غذایی اشاره و خاطرنشان کرد:مظلومیت این تولیدکنندگان به دلیل مواجه شدن با افزایش هزینههای تمام شده،تجهیز منابع و مسایل مالیاتی است و امیدوارم که بحث تجهیز منابع و چذب سرمایهگذاری داخلی و خارجی در این صنعت مطرح شود که عملیاتی و اجرایی شدن آن باید در دستور کار تولیدکنندگان و دولت قرار گیرد."