ملخص الجهاز:
"(به تصویرصفحه مراجعه شود) مواد لازم اسفناج خرد شده 1 کیلو کره 100 گرم پودر فلفل سیاه 4 قاشق چایخوری پودر جوز هندی 1 قاشق غذاخوری آرد سفید 2 قاشق غذاخوری شیر 1 پیمانه پنیر سفید خرد شده 250 گرم نان لواش(کمی خمیر باشد)به اندازه کافی کرهء آب شده 5/1 پیمانه نمک به اندازه کافی دستور تهیه: اسفناجها را در قابلمهء مناسبی همراه با کره (60گرم)نمک و فلفل سیاه روی حرارت زیاد میگذاریم.
(شکل 2)به اندازهء 2 قاشق غذاخوری پر در یک سر نوار نان از مواد مخلوط میریزیم و به این شیوه تا میکنیم تا یک مثلث درست شود و روی مادهء پر کننده را بپوشاند(شکل 3 و 4)مثلث را بلند میکنیم و روی نوار یک تای دیگر میدهیم و همین گونه ادامه میدهیم تا نوار تمام شود و مثلثی (به تصویرصفحه مراجعه شود) پیراشکی اسفناج درست شود که دور تا دور آن بسته باشد (شکل 5)."