ملخص الجهاز:
"مروری بر بیوتکنولوژی مولکولی قارچها (جلد اول-قارچهای رشتهای) بیشک کشف میکروارگانیسمها و درک فرآیندهای متابولیکی و چرخهی حیات آنها تمدن انسانی را به شدت تحتتأثیر قرار داده است.
در سال 7981 میلادی بوختر نشان داد که حتی عصارهی فاقد سلول مخمر نیز قادر به تبدیل قند به الکل است و به این ترتیب ثابت کرد که سلول به واسطهی محتویات درونیاش قادر به انجام عملیت متابولیکی است.
گسترش روشهای مولکولی در مورد قارچها طی بیست سال گذشته موجب شده است که این ارگانیسمها به عنوان یکی از بهترین ارگانیسمهای مدل در بسیاری از زمینههای تحقیقاتی مطرح باشند.
در کتاب حاضر سعی شده است جنبههای مولکولی بیوتکنولوژی قارچها با توجه به جدیدترین منابع علمی عرضه شود تا خواننده درک صحیحی از کاربرد روشهای مولکولی در بهینهسازی تولید فرآوردههای مختلف قارچی پیدا کند.
در سه فصل آخر نیز کاربرد قارچها در بیوتکنولوژی نوین مورد مطالعه قرار میگیرد که این مباحث عمدتا در ارتباط با تولید پروتئینهای نو ترکیب،متابولیتهای ثانویه و اسیدهای آلی است."