ملخص الجهاز:
"در نیمه سال 65-1964این کارخانه توسعه پیدا کرد و قدرت آن به 1800 تن چغندر در 24 ساعتافزایش یافت و یک کارخانه گرفتن قند از ملاس نیز با ظرفیت 100 تن در 24ساعت در جنب آن ساخته شد.
یکسال پس از آغاز کار ساختمان اولین کارخانه قند(فریمان)نصب کارخانه دیگری بنام کارخانه قند شیروان و قوچان آغاز شد و کارخانهمزبور در سال 1961 وارد مرحله بهرهبرداری گردید ظرفیت این کارخانه1000 تن چغندر در 24 ساعت است و محصولات آن قند کله و شکر میباشد.
اکنون کارخانه قند کرج توسط کارشناسان سکوپ در حال توسعهمیباشد این کارخانه یک کارخانه قدیمی است که در فاصله بین دو جنگجهانیساخته شده است ظرفیت کنونی آن 500 تن چغندر در روز میباشد.
بجز اشکالات اولیهایکه در مراحل آزمایشی پیدا شده استکلیه کارخانجات قندیکه از طرف کارشناسان لهستانی در ایران ساختهشده است بدون عیب و نقس مشغول کار هستند و بهترین گواه این مدعاتقدیرنامههای متعددی است که اکنون در اختیار سکوپ میباشد."