ملخص الجهاز:
"این نکته کاملابثبوت رسیده که: «یک بوته کرفس در محیطمساعد با فراهم بودن شرایط مناسبغذائی و طرز صحیح کاشت وآبیاری بطور متوسط«800-1000گرم»وزن دارد»اما قبل ازبرداشت مرحله دیگری هم در پیشاست و آن«سفید کردن کرفس»است و چه در صورتیکه به اینعمل مبادرت نشود مرغوبیت ولطافت منظور نظر بدست نیامده ومزه تند و تلخ آن علاوه بر آنکهلذتی در تغذیهاش نمیدهد،محرکامعاء بوده و دور از ضرر نیست.
سفید کردن مرحله نهائی از3-4 هفته قبل از برداشت و فروشباید شروع شود زیرا کرفس سفیدشده را نمیتوان مدت زیادی نگاهداشت مگر اینکه محلی با حرارت2 درجه سانتیگراد و یا احیاناسردخانه مخصوص با درجه حرارتصفر درجه و رطوبت بالا در دسترسباشد که آنهم فقط در مورد زراعتهای بزرگ عملی و مقرون بصرفهاست و میتوان قریب 3 ماه کرفسسفید شده را تازه و سالم نگاهداشت."