ملخص الجهاز:
"فهرست ابواب بسم الله الرحمن الرحیم 5 آغاز متن 11 باب اول-بدان که این شکره چون پیدا شد 12 باب دوم-در نوع و جنس شکره که چند است 20 باب سوم-در شناختن بهترین بازان 23 باب چهارم-در رنگ شکره 25 باب پنجم-در مراتب بازان که چندگونه است 28 باب ششم-در شناختن شکره 29 باب هفتم-در شناختن شاهین نیک 30 باب هشتم-در شناختن بزرگی شاهین 31 باب نهم-در شناختن بهترین شاهین 31 باب دهم-در شناختن تیزپری شاهین 32 باب یازدهم-در شناختن بهترین رنگ شاهین 32 باب دوازدهم-در صفت چرغ 33 باب سیزدهم-نشان بهترین چرغ 33 باب چهاردهم-نشان بهترین چرغان از بهر شکار بزرگ 34 باب پانزدهم-نشان بهترین سقاوه 34 باب شانزدهم-نشان بهترین اله و دال 34 باب هفدهم-نشان بهترین بازداران 35 باب هژدهم-فرق میان طبیعت شکره 37 باب نوزدهم-در شناختن باز دلیر 37 باب بیستم-چه مرغ است که بوی بعد شکره شکار توان کرد؟38 باب بیست و یکم-در تقدیر طعام شکره 39 باب بیست و دوم-آموختن شکره بخواندن 41 باب بیست و سیم-در حیلتی که شکره حریص شود بر شکار 42 باب بیست و چهارم-در حیلت شکره چون از کار روی بگرداند 43 باب بیست و پنجم-[چون شکره کاهل شود بسبب نزاری و بیماری]44 باب بیست و ششم-در حیلت که چون شکره عادت بد گیرد 45 باب بیست و هفتم-نشان خیانت شکره 45 باب بیست و هشتم-در نشان آن که چون در پرواز خواهد شدن 46 باب بیست و نهم-امتحان کردن شکره 46 باب سیام-در تن درستی شکره 48 باب سی و یکم-نشان بیماری شکره 48 باب سی و دوم-نشان همه علل شکره 49 باب سی و سیم-نشان بیماری از مضرت 50 باب سی و چهارم-نشان بیماری شکره از تن وی 53 باب سی و پنجم-نشان مرگ شکره 54 باب سی و ششم-در فربه کردن شکره 55 باب سی و هفتم-در لاغر کردن شکره 56 باب سی و هشتم-وصف کریج و تدبیر آن 57 باب سی و نهم-در کریجخانه چگونه بود 58 باب چهلم-تدبیر که از کریج چون بیرون آید 60 باب چهل و دوم-در درد سر شکره از بلغم 60 باب چهل و سیم-درد سر شکره از خشکی 61 باب چهل و چهارم-درد سر شکره از باد خشک 62 باب چهل و پنجم-درد سر شکره از باد و بلغم 62 باب چهل و ششم-درد سر شکره از نفس 63 باب چهل و هفتم-درد سر شکره از نفس و بلغم 64 باب چهل و هشتم-نشان حص در شکره 64 باب چهل و نهم-درد چشم شکره 65 باب پنجاهم-در علاج آب سیاه آمدن در چشم شکره 66 باب پنجاه و یکم-چون سفیدی در چشم شکره افتد 66 باب پنجاه و دوم-درد گوش شکره 67 باب پنجاه و سیم-چون زبان شکره خشک میشود 67 باب پنجاه و چهارم-چون در دهانش ریش پیدا شود 68 باب پنجاه و پنجم-چون در دهان شکره قلاع باشد 68 باب پنجاه و ششم-بیماری خوره در دهان و گلوی شکره 68 باب پنجاه[و]هفتم-بیماری خراق در گلوی شکره 68 باب پنجاه[و]هشتم-بیماری دهان و گردن شکره 69 باب پنجاه و نهم-چون کرم در حوصلۀ شکره باشد 70 باب شصدم-چون باد در حوصلهاش باشد 70 باب شصت و یکم-چون گرمازده باشد 71 باب شصت و دوم-چون شکره سرما خورده باشد 71 باب شصت و سیم-چون سدر باشد شکره را 72 باب شصت[و]چهارم-چون رنجور شود شکره از ماندگی 73 باب شصت[و]پنجم-شکره را دود رسیده باشد یا گرد 73 باب شصت[و]ششم-چون شکره دم بسته زند 73 باب شصت[و]هفتم-اصطرام شکره 74 باب شصت[و]هشتم-چون بیماری سل باشد 75 باب شصت[و]نهم-چون از صدمه آسیب رسیده باشد 76 باب هفتادم-بیماری که خویشتن بسیار افشاند شکره بیرون از عادت 77 باب هفتاد و یکم-چون پی شکره سست شود و چون پژمرده بود 77 باب هفتاد و دوم-چون باد در تن شکره مستولی باشد 77 باب هفتاد و سوم-در قی کردن شکره 78 باب هفتاد[و]چهارم-چون از صدمه قی کند 79 باب هفتاد و پنجم-چون قی کند از ماندگی 79 باب هفتاد و ششم-قی از کرم 80 باب هفتاد[و]هفتم-قی از گرما 80 باب هفتاد و هشتم-قی از سرما 80 باب هفتاد و نهم-چون قی کند از طعام 81 باب هشتادم-[چون قی کند از موی و یا از نی باریک]81 باب هشتاد و یکم-چون از طعام خوردن بازماند 82 باب هشتاد و دوم-چون معدۀ شکره ضعیف شود 82 باب هشتاد و سیم-چون شکره لاغر شود و پرهای خود را میکند 82 باب هشتاد و چهارم-چون شکره متغیر شود و نمیتوان دانست که سبب آن چیست 83 باب هشتاد و پنجم-چون بر شکره شپش پیدا شود 83 باب هشتاد و ششم-[در بیماری شکره از جراحت و علاج آن]84 باب هشتاد و هفتم-چون شکره مجروح شود 85 باب هشتاد و هشتم-چون کام شکره سفید شود 85 باب هشتاد و نهم-در بیماری خوره 85 باب نودم-در بیماری باد 86 باب نود و یکم-[چون بال شکره را آسیبی رسیده باشد]86 باب نود و دوم-چون کرم در تن شکره پیدا شود 87 باب نود و سیم 87 باب نود و چهارم-خوره که در گوشت شکره افتد که بن پرها در وی باشد 87 باب نود و پنجم-در درد پشت شکره و باد در پشت شکره 88 باب نود و ششم-در نفس شکره 88 باب نود هفتم-در ربوه شکره-89 باب نود و هشتم-ربوه شکره از بلغم 90 باب نود و نهم-چون پیخال شکره سنگ شود 90 باب صدم-در درد جگر شکره 92 باب صد و یکم-چون در شکم شکره خوره بود 93 باب صد و دوم-باد در شکم شکره 93 باب صد و سیم-کرم در شکم شکره 93 باب صد و چهارم-چون در شکم شکره علت بود 94 باب صد و پنجمحدر درد شکم شکره 95 باب صد و ششم-کرم در میان گوشت و پوست شکره 95 باب صد و هفتم-چون شکره پر میکند 96 باب صد و هشتم-چون شکره پر کند 96 باب صد و نهم-چون پر شکره ناقص برآید 96 باب صد و دهم-چون پر شکره کژ برآید 97 باب صد و یازدهم-چون پر شکره بیوقت افتد 97 باب صد و دوازدهم-چون دبر شکره تنگ شود 97 باب صد و سیزدهم-چون کرم در مقعد شکره افتد 98 باب صد و چهاردهم-چون شکم[بسته شود]98 باب صد و پانزدهم-در بواسیر شکره 98 باب صد و شانزدهم-در سجح شکره 99 باب صد و هفدهم-آماس بر پای شکره 99 باب صد و هژدهم-در نقرس شکره 99 باب صد و نوزدهم-باد در پای شکره 101 باب صد و بیستم-شکستن پای شکره 101 باب صد و بیست و یکم-در آماس کف شکره 102 باب صد و بیست و دوم-در سوزنک بر روی شکره 102 باب صد و بیست و سیم-بر پای شکره چیزی برآید 102 باب صد و بیست و چهارم-پر خود کندن شکره 103 باب صد و بیست و پنجم-شکستن چنگال شکره 103 باب صد و بیست و ششم-در علت میخ شکره 104 باب صد و بیست و هفتم-در شربت شکره 104 باب صد و بیست و هشتم-انگبین مدبر از برای شکره 105 باب صد و بیست و نهم-جوارش سرد 105 باب صد و سیام-جوارش دیگر 105 باب صد و سی و یکم-دارویی که سردی کند 106 &%03017ZIFG030G%"