مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 3 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 3 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 3 |
التصنيف (عدد المقال) |
---|
العلمية - البحثية 1 |
-
1.
مؤلف : قادری، فریده ؛ شاکریان، امیر ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ جعفری، مهدی ؛ كاتب مسؤول : مشاک، زهره ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1402- شماره 51 ، A+ (Azad University/ISC (14 صفحة - من 39 إلی 52 )
الکلمات المفتاحية:اسانس روغنیبرگ بوویژگی ضدمیکروبیویژگیهای شیمیایینگهدارنده
-
2.
مؤلف : مشاک، زهره ؛ سوداگری، حمیدرضا ؛ خنجری، علی ؛ شاه حسینی، غلامرضا ؛ متقی فر، افشین ؛ داوودآبادی فراهانی، محسن ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1393 - شماره 15 ، العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (8 صفحة - من 1 إلی 8 )
الکلمات المفتاحية:پرتو گاماسیستیسرکوس بویسکشتارگاهلاشه گاویپرتودهیانگلپرتودوزاشعه گاما
-
3.
مؤلف : مشاک، زهره ؛ مرادی، بیژن ؛ مرادی، بهروز ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (10 صفحة - من 39 إلی 48 )
الکلمات المفتاحية:هیستامینالایزاماهی قزلآلای رنگینکمانماهیهیستیدین