-
1.
مؤلف : رستمی گوهری، الهه ؛ افشارمنش، محسن ؛ سامی، مسعود ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1396 - شماره 26 التصنيف A+ (Azad University/ISC (11 صفحة - من 83 إلی 93 )
الکلمات المفتاحية:جوجه گوشتیپونه کوهیکیفیت گوشت
مؤلف : رستمی گوهری، الهه ؛ افشارمنش، محسن ؛ سامی، مسعود ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1396 - شماره 26 التصنيف A+ (Azad University/ISC (11 صفحة - من 83 إلی 93 )
الکلمات المفتاحية:جوجه گوشتیپونه کوهیکیفیت گوشت