-
1.
مؤلف : بساطی، اسما ؛ خان بگی دوگاهه، مینا ؛ كاتب مسؤول : قراچورلو، مریم ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1402- شماره 81 التصنيف A (Azad University (14 صفحة - من 17 إلی 30 )
الکلمات المفتاحية:بیوتکنولوژیمیکروارگانیسمآنزیمطعمکشت بافتتخمیر
مؤلف : بساطی، اسما ؛ خان بگی دوگاهه، مینا ؛ كاتب مسؤول : قراچورلو، مریم ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1402- شماره 81 التصنيف A (Azad University (14 صفحة - من 17 إلی 30 )
الکلمات المفتاحية:بیوتکنولوژیمیکروارگانیسمآنزیمطعمکشت بافتتخمیر