کلمة المفتاح آنتوسیانین / (3 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : فرهادی چیتگر، محمد ؛ وریدی، مهدی ؛ شهیدی، فخری ؛ ترابی، اصغر ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1398- - شماره 62 التصنيف A+ (Azad University (10 صفحة - من 79 إلی 88 )
الکلمات المفتاحية:زرشکآنتوسیانینهیدروژن پراکسیدسینیتک تخریب
-
2.
كاتب مسؤول : نظرپورفرد، حامد ؛
مجلة:پژوهش در آموزش شیمی»تابستان 1403 - شماره 22 (15 صفحة - من 105 إلی 119 )
الکلمات المفتاحية:آنتوسیانینشناساگر اسید و بازعصاره کلمقرمزپودر خشک کلمقرمزمواد آغشته به عصاره کلمقرمز
-
3.
كاتب مسؤول : ثابت سروستانی، فاطمه ؛ مؤلف : روشنایی، هومن ؛ روشنایی، امید ؛
مجلة:نخبگان علوم و مهندسی»مرداد 1403 - شماره 48 (9 صفحة - من 150 إلی 158 )
الکلمات المفتاحية:پذیرش مصرف کنندهبتاسیانینپیگمانانتوسیانینبتالائینرنگ دهندهرنگاستخراجگیاهچغندر قرمزآب
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة پژوهش در آموزش شیمی 1 |
مجلة نخبگان علوم و مهندسی 1 |
مجلة علوم غذایی و تغذیه 1 |