کلمة المفتاح ويژگیهای فيزيکوشيميايی / (8 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
- مجلة علوم غذایی و تغذیه 8
-
1.
كاتب مسؤول : شهاب لواسانی، علیرضا ؛ مؤلف : زندی، محدثه ؛ ناطقی، لیلا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1401- شماره 77 ، A (Azad University (18 صفحة - من 95 إلی 112 )
الکلمات المفتاحية:باکتریهای پروبیوتیکویژگیهای فیزیکوشیمیاییشیر تخمیریچای کامبوچا
-
2.
كاتب مسؤول : تاج الدین، بهجت ؛ مؤلف : جهان میهن، کلثوم ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1399 - شماره 67 ، A (Azad University (10 صفحة - من 23 إلی 32 )
الکلمات المفتاحية:رنگبافتویژگیهای فیزیکوشیمیاییسیب
-
3.
مؤلف : نیک ذات، الناز ؛ انصاری، سارا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1397 - شماه 61 ، A+ (Azad University (14 صفحة - من 99 إلی 112 )
الکلمات المفتاحية:ذرتانجمادویژگیهای فیزیکوشیمیاییفرایند حرارتی
-
4.
مؤلف : آشفته، محمد ؛ قوامی، مهرداد ؛ قراچورلو، مریم ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1397- شماره 60 ، A+ (Azad University (15 صفحة - من 113 إلی 127 )
الکلمات المفتاحية:اینتراستریفیکاسیون شیمیاییروغن کانولاویژگی های فیزیکوشیمیاییپالم استئارینچربی های بدون ترانس
-
5.
مؤلف : کریم، مهری ؛ نادری، بهناز ؛ میرزایی، معصومه ؛ سنجابی، نجات ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1397 - شماره 59 ، A+ (Azad University (14 صفحة - من 85 إلی 98 )
الکلمات المفتاحية:کربوکسی متیل سلولزویژگیهای فیزیکوشیمیایی: اینولین بلند زنجیرماست کم چرب
-
6.
مؤلف : یوسفی، شیما ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 ، A+ (Azad University (14 صفحة - من 31 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:آنتی اکسیدانروش سطح پاسخویژگیهای فیزیکوشیمیاییخشک کن پاششیعصاره چغندر قرمزریزدرون پوشانی
-
7.
مؤلف : امامی فر، آریو ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1396 - شماره 55 ، A+ (Azad University (18 صفحة - من 97 إلی 114 )
الکلمات المفتاحية:توت فرنگیپیش سرد کردنپایداری میکروبیعمر انبارمانیویژگی های فیزیکوشیمیایی
-
8.
مؤلف : طاهریان، امیر ؛ رهبری، مهشید ؛ صادقی ماهونک، علی رضا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1395 - شماره 50 (14 صفحة - من 15 إلی 28 )
الکلمات المفتاحية:بستنی کفیرصمغ عربیشیره خرماویژگیهای فیزیکوشیمیایی