کلمة المفتاح آب میوه / (3 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : فخیم رسول زاده، رزیتا ؛ افشارمقدم، محمدرضا ؛ كاتب مسؤول : خندقی، جلیل ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 التصنيف A+ (Azad University/ISC (13 صفحة - من 31 إلی 43 )
الکلمات المفتاحية:ارگانوفسفرهکروماتوگرافی مایع با کارایی بالاآبمیوهمیکرواستخراج مایع-مایع کمک شده با هوا
-
2.
مؤلف : شریعت، منیرالدین ؛ لکزاده، لیلا ؛ میرمحمدی، مهرالسادات ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1395 - شماره 24 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (12 صفحة - من 65 إلی 76 )
الکلمات المفتاحية:HPLCاسپکتروفتومتریسوربات پتاسیمآبمیوه
-
3.
مؤلف : بیگی، فرحناز ؛ عبدوسی، وحید ؛ قاسمی، ایوب علی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (11 صفحة - من 85 إلی 95 )
الکلمات المفتاحية:صنایع تبدیلیآب میوهآریلارقام انارویژگی های مرفولوژیکی و بیوشیمیایی