کلمة المفتاح عصاره گیاهی / (3 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : بدلی، اکبر ؛ كاتب مسؤول : جوادی، افشین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1398-شماره 36 التصنيف A+ (Azad University/ISC (16 صفحة - من 79 إلی 94 )
الکلمات المفتاحية:کیک اسفنجیخواص ضد میکروبیخواص آنتیاکسیدانیعصاره گیاهی
-
2.
مؤلف : نعمت زاده، قربانعلی ؛ قهاری، سمیه ؛ حدادی، زهرا ؛
مجلة:زیست فناوری گیاهان دارویی»پاییز و زمستان 1397 - شماره 8 (24 صفحة - من 70 إلی 93 )
الکلمات المفتاحية:اسانسفعالیت ضد باکتریاییعصاره گیاهیاثر ضد قارچیفعالیت آنتی اکسیدانتی
-
3.
مؤلف : گلکاری، حجت اله ؛ قیصری، حمید رضا ؛ شکرفروش، سید شهرام ؛ امین لاری، محمود ؛ رئیسی، محمد ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1396 - شماره 27 التصنيف A+ (Azad University/ISC (14 صفحة - من 1 إلی 14 )
الکلمات المفتاحية:پروتئولیزپنیر سفید ایرانیرنتعصاره گیاهیکارده
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 2 |
مجلة زیست فناوری گیاهان دارویی 1 |