کلمة المفتاح Air-assisted liquid-liquid microextraction / (3 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : فخیم رسول زاده، رزیتا ؛ افشارمقدم، محمدرضا ؛ كاتب مسؤول : خندقی، جلیل ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 التصنيف A+ (Azad University/ISC (13 صفحة - من 31 إلی 43 )
الکلمات المفتاحية:ارگانوفسفرهکروماتوگرافی مایع با کارایی بالاآبمیوهمیکرواستخراج مایع-مایع کمک شده با هوا
-
2.
مؤلف : نیک مرام، سارا ؛ محمدیاری، سهیلا ؛ رمضانی، محمد ابراهیم ؛ ریاضتی، اصغر ؛ كاتب مسؤول : ابوالحسنی، جعفر ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1400 - شماره 44 التصنيف A (Azad University/ISC (17 صفحة - من 55 إلی 71 )
الکلمات المفتاحية:میکرواستخراج مایع_ مایع کمک شده با هواآفتکش و GC-MSاندازهگیری
-
3.
مؤلف : تجلائی، مریم ؛ حقیقت آسیابر، آذر ؛ افشار مقدم، محمدرضا ؛ كاتب مسؤول : خندقی، جلیل ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1402- شماره 81 التصنيف A (Azad University (12 صفحة - من 5 إلی 16 )
الکلمات المفتاحية:شیرآنتی بیوتیک های سولفونامیدیاستخراج فاز جامد پخشیمیکرواستخراج مایع-مایع پخشی کمک شده با هواکروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 2 |
مجلة علوم غذایی و تغذیه 1 |