کلمة المفتاح Flaxseed Flour / (2 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : نیکدل، علی ؛ جلالی، مهدی ؛ كاتب مسؤول : پدرام نیا، احمد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1402 - شماره 78 (19 صفحة - من 19 إلی 37 )
-
2.
مؤلف : گل باز، مهسا ؛ رحمن، علیرضا ؛ كاتب مسؤول : حسینمردی، فاطمه ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1402 - شماره 79 التصنيف A (Azad University (12 صفحة - من 65 إلی 76 )
الکلمات المفتاحية:ارزش تغذیه ایچیاآرد دانه کتانسس فلفل قرمز