کلمة المفتاح Hydroxypropylmethylcellulose / (2 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : قادرمزی، رضا ؛ کرامت، جواد ؛ گلی، سید امیر حسین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1394 - شماره 49 (12 صفحة - من 5 إلی 16 )
الکلمات المفتاحية:SageEdible filmHydroxypropylmethylcellulose
-
2.
مؤلف : لطیفی، زهرا ؛ غفوری، زهرا ؛ خاکی آرانی، سمانه ؛ منوچهری، شیما ؛ دانش نیا، میلاد ؛ روزبه نصیرایی، لیلا ؛ كاتب مسؤول : جعفریان، سارا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1400 -شماره 71 التصنيف A (Azad University (15 صفحة - من 125 إلی 139 )
الکلمات المفتاحية:جذب روغنهیدروکسی پروپیل متیل سلولزعصاره شاهیماهی سرخشده