کلمة المفتاح Lecithin / (2 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : محرابی، وحیده ؛ قراچورلو، مریم ؛ كاتب مسؤول : قوامی، مهرداد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 التصنيف A (Azad University (16 صفحة - من 37 إلی 52 )
الکلمات المفتاحية:آمونیوم فسفاتید (YN)بهبود کیفیت بافتبهبود کیفیت رنگخاصیت سینرژیستیشکلات سفیدلستین تجاری
-
2.
مؤلف : کریمیان سیچانی، بهاره ؛ كاتب مسؤول : فاضل، محمد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 التصنيف A (Azad University (14 صفحة - من 81 إلی 94 )
الکلمات المفتاحية:سرخ کردنجذب روغنصمغ فارسیکنسانتره پروتئین آب پنیرگوشت بوقلمونویژگی های بافتیافت رطوبت
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 2 |