کلمة المفتاح Lentil Protein / (2 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : فرجی، صفا ؛ میردامادی، سعید ؛ كاتب مسؤول : میرزایی، مهتا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1402 - شماره 78 التصنيف A (Azad University (14 صفحة - من 5 إلی 18 )
الکلمات المفتاحية:فعالیت آنتیاکسیدانیواکنش میلاردهیدرولیز آنزیمیامولسیون کنندگیپروتئین عدس
-
2.
مؤلف : قاسمی، پرستو ؛ میردامادی، سعید ؛ كاتب مسؤول : میرزایی، مهتا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1400 -شماره 71 التصنيف A (Azad University (16 صفحة - من 17 إلی 32 )
الکلمات المفتاحية:هیدرولیز آنزیمیپپتیدهای آنتیاکسیدانپیش تیمار حرارتپیش تیمار انجماد-یخ زداییپروتئین عدس