کلمة المفتاح Minimum Inhibitory Concentration (MIC) / (3 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : عابدی، تابان ؛ حنیفیان، شهرام ؛ دهقان، سحر ؛ كاتب مسؤول : آصفی، نارملا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1400 - شماره 44 التصنيف A (Azad University/ISC (14 صفحة - من 31 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:اسانس روغنیمیکروبهای منتقله از غذاحداقل غلظت مهارکنندگی (MIC)حداقل غلظت کشندگی (MBC)
-
2.
مؤلف : محمدی، مرتضی ؛ پورفلاح، زهرا ؛ نهاردانی، منیره ؛ مشکانی، سیدمحمد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1393 - شماره 45 (10 صفحة - من 49 إلی 58 )
الکلمات المفتاحية:مدل سازی ریاضیخشک کردن لایه نازکضریب نفوذ موثرمیوه به
-
3.
مؤلف : شریفان، انوشه ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ امین افشار، مهدی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1393 - شماره 44 (10 صفحة - من 57 إلی 66 )
الکلمات المفتاحية:حداقل غلظت بازدارندگی(MIC)خصوصیات ارگانولپتیکگوشت مرغ آماده طبخعصاره سیر
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 2 |
مجلة بهداشت مواد غذایی 1 |