کلمة المفتاح Saffron aqueous extract / (3 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : اعظمی، لیلا ؛ باباپور، علیرضا ؛ قره چاهی، میثم ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1391 - شماره 5 ISC (12 صفحة - من 63 إلی 74 )
الکلمات المفتاحية:عصاره آبی زعفرانباکتریهای بیماریزای غذاییحداقل غلظت ممانعتکنندهعصارهباکتری
-
2.
مؤلف : نظام دوست، زینب ؛ هوشیار، ریحانه ؛ هدایتی، مهدی ؛ صادقی طبس، صابر ؛ كاتب مسؤول : ثاقب جو، مرضیه ؛
مجلة:فیزیولوژی ورزشی»زمستان 1399 - شماره 48 التصنيف ب (Ministry of Science/ISC (21 صفحة - من 83 إلی 103 )
الکلمات المفتاحية:سرطان سینهتمرین تناوبی شدیدآپوپتوزعصاره آبی زعفرانکاشکسی
-
3.
مؤلف : مجیدی، ابوالفضل ؛ پوزش جدیدی، رقیه ؛ بشیری، جبار ؛ نورآذر، میر علیرضا ؛ كاتب مسؤول : آزالی علمداری، کریم ؛
مجلة:فیزیولوژی ورزشی»زمستان 1399 - شماره 48 التصنيف ب (Ministry of Science/ISC (21 صفحة - من 39 إلی 59 )
الکلمات المفتاحية:تمرین تناوبی شدیدآپوپتوزکورکومینآرسنیکمیکروRNAمیوکارد