-
1.
مؤلف : رجبلو، سارا ؛ شریفان، انوشه ؛ امین افشار، مهدی ؛ جمالی فر، حسین ؛ فاضلی، محمدرضا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1391 - شماره 34 (8 صفحة - من 65 إلی 72 )
الکلمات المفتاحية:خصوصیات حسیلاکتوباسیلوسخیار شور پروبیوتیک
-
2.
مؤلف : فردوسی فرد، مریم ؛ فاضلی، محمدرضا ؛ صمدین، نسرین ؛ جمالی فر، حسین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1390 - شماره 32 (8 صفحة - من 13 إلی 20 )