-
1.
مؤلف : محمدی، محمد ؛ عزت پناه، حمید ؛ مهدی عادلی، حمیدرضا ؛ محمدی فر، محمدامین ؛ امین افشار، مهدی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1391 - شماره 34 (8 صفحة - من 37 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:ترکیب شیمیاییدوغ کره سنتیدوره شیردهیمیانه و هشترودویژگی های فیزیکی
-
2.
مؤلف : فراهانی، غزاله ؛ عزت پناه، حمید ؛ عباسی، سلیمان ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1393 - شماره 43 (16 صفحة - من 5 إلی 20 )
الکلمات المفتاحية:رئولوژیپنیر سفید آب نمکی گلپایگانساختار پنیربافتترکیب شیمیایی