-
1.
مؤلف : محمدی، مرتضی ؛ الهامی راد، امیرحسین ؛ پورفلاح، زهرا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1391 - شماره 5 ISC (12 صفحة - من 41 إلی 52 )
الکلمات المفتاحية:ظرفیت آنتیاکسیدانیترکیبات فنولیخرمالوعصارهآنتیاکسیدانی
-
2.
مؤلف : محمدی، مرتضی ؛ پورفلاح، زهرا ؛ نهاردانی، منیره ؛ مشکانی، سیدمحمد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1393 - شماره 45 (10 صفحة - من 49 إلی 58 )
الکلمات المفتاحية:مدل سازی ریاضیخشک کردن لایه نازکضریب نفوذ موثرمیوه به