-
1.
مؤلف : الزبیدی، رافد ؛ فلاح، ندا ؛ كاتب مسؤول : جمشیدی، عبداله ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1401-شماره 45 التصنيف A+ (Azad University/ISC (11 صفحة - من 49 إلی 59 )
الکلمات المفتاحية:PCRاشریشیا کولایغذاهای آماده مصرف
-
2.
مؤلف : جمشیدی، عبداله ؛ وکیلی، رضا ؛ سیفی، حسام الدین ؛ حاجی زاده، جواد ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1391 - شماره 7 ISC (8 صفحة - من 81 إلی 88 )
الکلمات المفتاحية:شیرخامشمارش کلی باکتریاییاسفراینعوامل مرتبطشیرشیر خامبار میکروبی شیرپستانIslamic Azad University