-
1.
مؤلف : نجارپور، نجمه ؛ فضل ارا، علی ؛ تدینی، مهرنوش ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1397 - شماره 31 التصنيف A+ (Azad University/ISC (12 صفحة - من 1 إلی 12 )
الکلمات المفتاحية:روش سنتیامپدانسسبزیجات خشک شدهروش صنعتی
-
2.
مؤلف : کیانی قلعه سرد، سپیده ؛ قادری قهفرخی، مریم ؛ پورمهدی، مهدی ؛ كاتب مسؤول : فضل ارا، علی ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1399 - شماره 40 التصنيف A+ (Azad University/ISC (15 صفحة - من 1 إلی 15 )
الکلمات المفتاحية:پوشش خوراکیکاراگیناناسانس پونه کوهیفیله مرغ