-
1.
مؤلف : خندقی، جلیل ؛ كاتب مسؤول : افشارمقدم، محمدرضا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1399 - شماره 39 التصنيف A+ (Azad University/ISC (13 صفحة - من 1 إلی 13 )
الکلمات المفتاحية:آفتکشهای پایرتروئیدیمیکرو استخراج مایع-مایع همگنکروماتوگرافیگازی کوپلشده به اسپکترومترجرمیسبزیجات
-
2.
مؤلف : فخیم رسول زاده، رزیتا ؛ افشارمقدم، محمدرضا ؛ كاتب مسؤول : خندقی، جلیل ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 التصنيف A+ (Azad University/ISC (13 صفحة - من 31 إلی 43 )
الکلمات المفتاحية:ارگانوفسفرهکروماتوگرافی مایع با کارایی بالاآبمیوهمیکرواستخراج مایع-مایع کمک شده با هوا