-
1.
مؤلف : رضائی، مرضیه ؛ كاتب مسؤول : صداقت، ناصر ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1402- شماره 80 التصنيف A (Azad University (20 صفحة - من 15 إلی 34 )
الکلمات المفتاحية:کیفیتبستهبندیپوشش خوراکیسیب
-
2.
مؤلف : دلیری، شیوا ؛ پوراحمد، رضوان ؛ كاتب مسؤول : خورشیدپور، بیژن ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1399 - شماره 67 التصنيف A (Azad University (14 صفحة - من 53 إلی 66 )
الکلمات المفتاحية:آلبالولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسسیبکرنبریلا کتوباسیلوس کازئی
-
3.
كاتب مسؤول : تاج الدین، بهجت ؛ مؤلف : جهان میهن، کلثوم ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1399 - شماره 67 التصنيف A (Azad University (10 صفحة - من 23 إلی 32 )
الکلمات المفتاحية:رنگبافتویژگیهای فیزیکوشیمیاییسیب