-
1.
مؤلف : رضائی، مرضیه ؛ كاتب مسؤول : صداقت، ناصر ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1402- شماره 80 التصنيف A (Azad University (20 صفحة - من 15 إلی 34 )
الکلمات المفتاحية:کیفیتبستهبندیپوشش خوراکیسیب
-
2.
مؤلف : نصرآبادی، محمداسماعیل ؛ گلچین، سحر ؛ نوری توپکانلو، حماد ؛ كاتب مسؤول : آزادفر، الهام ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1400 -شماره 71 التصنيف A (Azad University (10 صفحة - من 103 إلی 112 )
الکلمات المفتاحية:فندقپوشش خوراکیصمغ کندرواکنش های اکسایشی