-
1.
مؤلف : سرلکی، احسان ؛ ابونجمی، محمد ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1398 - شماره 35 التصنيف A+ (Azad University/ISC (24 صفحة - من 13 إلی 36 )
الکلمات المفتاحية:روشهای تحلیلیتقلبشیمیسنجیاثرانگشت مواد غذاییاصالتسنجی
مؤلف : سرلکی، احسان ؛ ابونجمی، محمد ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1398 - شماره 35 التصنيف A+ (Azad University/ISC (24 صفحة - من 13 إلی 36 )
الکلمات المفتاحية:روشهای تحلیلیتقلبشیمیسنجیاثرانگشت مواد غذاییاصالتسنجی