خلاصه ماشینی:
"این کتاب شامل دو فصل میباشد که در فصل نخست به معرفی L ISO L و شرح مختصر در مورد تاریخچه و ویرایشهای مختلف 9000 L ISO L پرداخته شده و سپس در مورد مراحل استقرار ایزو در سازمانهای تولیدی و خدماتی توضیحی مختصر و اجمالی داده شده که شامل هفت قدم میباشد.
این هفت قدم به صورت خلاصه بیان شده و هدف اصلی از تألیف این کتاب فصل دوم یعنی ممیزی بوده است.
در این کتاب برای ممیزی سیستم مدیریت کیفیت پنج پنج قدم معرفی و تشریح گردیده است.
در این قدم علاوه بر بازگو کردن نقش مهم مدیر در جهت استقرار و ممیزی،چک لیستهایی ارایه شده که مستندات مورد نیاز و سئوالات ممیزی این بحث را مطرح نموده است.
قدم پنجم و پایانی به اندازهگیری،تجزیه و تحلیل و بهبود پرداخته و در این قدم چهار چکلیست ارایه شده که به ترتیب این موارد را ممیزی مینماید."