چکیده:
هدف این مقاله ، بررسی و مقایسه نانوایی های آزادپز با نانوایی های یارانه ای است . بدین منظور از روش مطالعه میدانی (پرسشنامه ای ) استفاده شده است . در این مطالعه ، نظرات مصرف کنندگان نان در استانهای آذربایجان شرقی ، خراسان جنوبی ، اصفهان و سیستان و بلوچستان بر اساس سئوالات پرسشنامه جمع آوری و مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گرفته است . نتایج نشان می دهد که نان های آزادپز از نظر کیفیت ، گلوتن آرد، عدد کیفی نان و قابلیت ماندگاری در جایگاه بالاتری هستند و نان های یارانه ای از دسترسی آسانتری برخوردارند. بنابراین ٨٥ درصد مردم از نان آزادپز رضایت دارند و فقط ٢٥ درصد مردم از نان یارانه ای راضی هستند که آنها هم از خمیر بودن نان اظهار نارضایتی می کنند. همچنین ، ضایعات نان های یارانه ای بیشتر از نان های آزادپز است .
خلاصه ماشینی:
"جدول ٢ : علت انتخاب نان از سوی مصرف کنندگان ؛ فاصله اطمینان فاصله اطمنان ٩٥درصد علت انتخاب نان مصرف کنندگان نانوایی های آزاد پز مصرف کنندگان نانوایی های یارانه ایقابلیت ماندگاری ٥٠ تا ٥٨ ١٣ تا ١٩دسترسی آسان ٥٨ تا ٦٦ ٧٧ تا ٨٣خلوت بودن ١٠ تا ١٦ ١٧ تا ٢٣ذائقه ١٩ تا ٢٥ ١٢ تا ١٨ ی قیمت ٣ تا ٧ ١٨ تا ٢٤ سایر ٠ تا ١ ٠ تا ٢ پرسش دوم : آیا بین مصرف کنندگان نان نانوایی های آزادپز و یارانه ای از لحاظ دلیل انتخاب نان تفاوت معنادار وجود دارد؟ پاسخ به این سوال مشابه بررسی قبلی به کمک آزمون uمان ویتنی انجام می گیرد لذا فرضیات آماری متناظر به صورت زیر تعریف می شود: H٠ : بین مصرف کنندگان نان نانوایی های آزادپز و یارانه ای از لحاظ دلیل قابلیت ماندگاری در انتخاب نان تفاوت معنادار وجود ندارد.
جدول ٥ : علل عدم رضایتمندی مصرف کنندگان ؛ فاصله اطمینان فاله اطنان ٩٥د د علت عدم رضایتمندی از نان مصرف کنندگان نانوایی های آزاد پز مصرف کنندگان نانوایی های یارانه ایشور بودن ٦ تا ١٨ ٥ تا ١١سوخته بودن ٢٤ تا ٤٢ ٤٣ تا ٥٣خمیر بودن ٥٤ تا ٧٢ ٨٨ تا ٩٤زود کپک زدن ١ تا ١١ ٤ تا ١٠ ص می رص زود بیات شدن ٢٦ تا ٤٤ ٢١ تا ٢٩ سایر ١ تا ٩ ١ تا ٣ پرسش دوم : آیا بین مصرف کنندگان نان نانوایی های آزادپز و یارانه ای از لحاظ عدم رضایتمندی از نان تفاوت معنادار وجود دارد؟ پاسخ به این سوال مشابه بررسی قبلی به کمک آزمون u-مان ویتنی انجام می گیرد لذا فرضیات آماری متناظر به صورت زیر تعریف می شود: H٠ : بین مصرف کنندگان نان نانوایی های آزادپز و یارانه ای از لحاظ دلیل شور بودن در عدم رضایتمندی از نان تفاوت معنادار وجود ندارد."