"مضرات غالبا با مقدار زیادی شکر پخته میشود تا ترشیاش متعادل گردد.
به،همچون سیب و گلابی،از همان تیرهء گل سرخیان است و به خاطر مزهء ترش اسیدیاش به مذاق بیشتر مردم تند میآیند؛از همین رو ندرتا خام خورده میشود.
با این همه ترشی به بر اثر پختن کاهش مییابد و مزهء خوشایندی شبیه طعم سیب اندکی ترش پیدا میکند.
وانگهی به همین اندازه یک میلیگرم آهن در اختیار میگذارد که به یاری ویتامین مزبور جذب بدن میشود و نیز 350 میلیگرم پتاسیم دارد.
یگ به متوسط،90 کالری انرژی دارد که برابر است با مقدار انرژی موجود در سیب و گلابی به همین اندازه.
به هم مانند همین دو میوه سرشار از پکتین یعنی الیاف گیاهی حل شدنی است که به مهار میزان کلسترول خون کمک کرده و کار دستگاه گوارش را آسان (به تصویرصفحه مراجعه شود) میسازد.
چراکه بهدانه هم مثل دانه سیب، زردآلو و میوههایی از این دست،ترکیبات آمیگدالین هستند که در معده به سیانید هیدروژن بدل میشود."