خلاصه ماشینی:
"آشپزی (به تصویرصفحه مراجعه شود) 1lمواد لازم: پودر خمیر ترش 10 میلی لیتر/2 قاشق غذاخوری آرد گندم بدون سبوس 200 گرم/یک و سه چهارم فنجان نمک 10 میلی لیتر/2 قاشق غذاخوری شیر برای براق کردن 2lآب ولرم 300 میلی لیتر/یک و یک چهارم فنجان آرد گندم سبوسدار 200 گرم/یک و سه چهارم فنجان کنجد بو داده 70 گرم/5 قاشق غذاخوری کنجد برای روی نان 30 میلی لیتر/2 قاشق غذاخوری نان کنجدی طرز تهیه 1)75 میلی لیتر آب گرم را با پودر خمیرترش مخلوط کنید و کنار بگذارید تا عمل بیاید.
4)یک ظرف گرد کمعمق به قطر 23 سانتی متر انتخاب کنید و آن را چرب کرده خمیر را در کنجد بو داده غلطانده و به 16 قسمت تقسیم کنید.
روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید و در جای گرم بگذارید تا خمیر به لبه ظرف برسد و حجمش زیاد شود."