چکیده:
سیستم تولید مواد غذایی و فرهنگ خورد و خوراک معاصر چیزی نیست که در قرون و اعصار گذشته سابقه داشته باشد؛ بلکه پدیدهای است ویژه
تمدن مدرن. محصولات غذایی مصرفی بسیار متنوعی که درسوپر مارکتها در دسترس ما قرار دارند، حاصل فرآوری صنعتی مواد خام غذایی است
که در مقیاس انبوه و با کمک انواع سموم شیمیایی، مواد هورمونی و فنآوریهای اصلاح ژنتیک تولید میشوند.
تمرکز تولید مواد غذایی، از بین رفتن مزارع کوچک خانوادگی، آلایندگی شدید محیط زیست با انوع فضولات و پسابها، تهدید امنیت بهداشتی غذا
بهواسطه هورمونها و دستکاریهای ژنتیک و تابشهای رادیواکتیو و ظلم به حیوانات، از جمله چالشهای اخلاقی جامعه مدرن در سیستم غذایی
است که تفصیل آن، در این نوشتار از نظرتان خواهد گذشت.
خلاصه ماشینی:
"تمرکز تولید مواد غذایی، از بین رفتن مزارع کوچک خانوادگی، آلایندگی شدید محیط زیست با انوع فضولات و پسابها، تهدید امنیت بهداشتی غذا بهواسطه هورمونها و دستکاریهای ژنتیک و تابشهای رادیواکتیو و ظلم به حیوانات، از جمله چالشهای اخلاقی جامعه مدرن در سیستم غذایی است که تفصیل آن، در این نوشتار از نظرتان خواهد گذشت.
طبق تحقیق گستردهای از راپر استارچ که برای اولین در سال گذشته انتشار یافت، 40% از آمریکاییها میگویند که گوشت و میوه و سبزیجات ارگانیک (در مقابل محصولات غذایی که دست به اصلاح ژنتیکی آنها زده شده است) که به روشی متناسبتر با سلامت زمین و عادلانهتر از حیث اجتماعی تولید گشته است، بیشترین بخش رژیم غذایی آنها را در طول سال تشکیل میدهد و 63% هم حداقل گاهی اوقات غذاها و نوشیدنیهای ارگانیک میخرند؛ این ارقام نسبت به سال گذشته جهشی 10% داشته است.
4ـ عدالت اجتماعی گوجهفرنگیهای زمستانی و آنهایی که وارد شدهاند و میوههای تولید شده در کالیفرنیا و آریزونا، اغلب از تولیدکنندگانی به دست میآید که کارگران آنها سود کمی دریافت میکنند و روزانه در محیطی که با حشرهکشها، قارچکشها و دیگر مواد شیمیایی مضر اشباع گردیده است، کار میکنند.
5ـ اعمال خشونت نسبت به حیوانات در گذشتهای نه چندان دور، یکی از مناظر قابل توجه به هنگام عبور از کنار مزارع کوچک، تعداد کمی خوک بود که در میان علفها و پشت حصار مزرعه برای خود میچریدند؛ اما در طول ده سال گذشته، بیش از نیمی از مزارع خانوادگی که به پرورش خوک میپرداختند، از این کسب و کار خارج شدهاند."