خلاصه ماشینی:
"گندم و عدس را در ظرفهای چینی بزرگ و کوچک میرویاندند و همینکه گیاهها به اندازه نیموجب رشد میکرد،دور ریشه آنها را با نوارهای خوشرنگ میپوشانیدند و هنگام تحویل که آنها را گرد سفره هفتسین مینهادند،بر روی سبزهها که نمو بیشتری کرده بود،اردکها و خروسهایی که از موم رنگارنگ تهیه شده بود،قرار میدادند و نیز سبزه را بر بدنه کوزه و قلک به مدد لعاب اسپرزه سبز میکردند و بالاخره گندم را درون گلدانهای شیشهای که اکنون به کلی منسوخ گشته،سبز میکردند که به شکل دستهای گیاه از دهانه گلدان بیرون آمده،به اطراف افشان میشد.
انواع شیرینی و آجیل،مرغ و ماهی، کاسه بلورین پر از آب که روی آن چند برگ گل شناور بود،چند گلدان نرگس و نیز انواع گلها و میوههای مصنوعی از موم رنگین درون گلدانهای مزین به کاغذهای طلایی و نقرهای،ظرفی از اسپند الوان و عناب زرورق زده،کاسهای ماست و کاسهای عسل و یک شاخ نبات،منقلی سیمین برای بخور اسپند و کندر در گوشهای از سفره،بساط هفتسین را تکمیل میکرد.
یک روز پیش از عید،از طرف رییس تشریفات دربار علی خان ظهیر الدوله،داماد شاه برای اشخاص رقعه دعوت برای حضور در سلام فرستاده میشد و مقرر بود که مدعوین یک ساعت قبل از انعقاد سلام حاضر شوند.
این هنگام شاه از تخت به زیر آمده بر صندلی قرار میگرفت و به بقیه حضار عیدی میداد.
سپس حکیم الممالک با شال و کلا و چاقچور قصب سرخ،قلیان نیپیچ سلام را در سینی مرصع به حضور میآورد و از تخت بالا رفته،نای را به دست شاه میداد."