موضوع (تعداد مقاله) |
---|
اقتصاد 16 |
حوزه سلامت 5 |
تربیت بدنی 3 |
علوم اجتماعی 1 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 25 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 6 |
ب 5 |
-
11.
نویسنده : رونقی، مرضیه ؛ قربانی، محمد ؛ نویسنده مسئول : کهنسال، محمدرضا ؛
مجله:تحقیقات اقتصاد کشاورزی»پاییز 1399 - شماره 47 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (36 صفحه - از 253 تا 288 )
کلیدواژه ها:حکمرانی کشاورزیفازی نوع دوممشارکت گروهی
-
12.
نویسنده : نمدی پور، عباس ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ قربانی، محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (8 صفحه - از 55 تا 62 )
کلیدواژه ها:حلالعصارهفعالیت آنتیاکسیدانیهسته خرماکنار
-
13.
نویسنده : قربانی، محمد ؛ حسنی، لیلا ؛
مجله:تحقیقات اقتصاد کشاورزی»زمستان 1396 - شماره 36 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (18 صفحه - از 191 تا 208 )
کلیدواژه ها:اعتباراتطرح های خود اشتغالیالگوی لاجیت چندسطحی
-
14.
نویسنده : پیرملک، فاطمه ؛ کرباسی، علیرضا ؛ قربانی، محمد ؛ رستگاری پور، فاطمه ؛
مجله:تحقیقات اقتصاد کشاورزی»پاییز 1396 - شماره 35 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (22 صفحه - از 207 تا 228 )
کلیدواژه ها:آمیخته بازاریابیزعفرانتحلیل عوامل استراتژیک
-
15.
نویسنده : پیری قشلاقی، شیما ؛ صادقی ماهونک، علی رضا ؛ علمی، مهران ؛ قربانی، محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1395 - شماره 52 (10 صفحه - از 35 تا 44 )
کلیدواژه ها:سطح پاسخآنزیم آلکالازهیدرولیز آنزیمیبازیافت نیتروژنیآب پنیر
-
16.
نویسنده : سیدان، سید محسن ؛ قربانی، محمد ؛ نویسنده مسئول : کهنسال، محمدرضا ؛
مجله:اقتصاد کشاورزی»پاییز 1395، دوره دهم - شماره 3 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (25 صفحه - از 129 تا 153 )
کلیدواژه ها:گندمآب زیرزمینیاقتصاد سنجی فضاییسیب زمینیتابع رفاه کشاورزان
-
17.
نویسنده : اعتمادی، مائده ؛ صادقی ماهونک، علی رضا ؛ قربانی، محمد ؛ مقصودلو، یحیی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1394 - شماره 49 (10 صفحه - از 65 تا 74 )
کلیدواژه ها:Enzymatic hydrolysisReducing PowerChelating ActivityProtein HydrolysateSoy Protein Isolate
-
18.
نویسنده : حمزه کلکناری، هانی ؛ قربانی، محمد ؛ وریدی، محمد مهدی ؛ شاهنوشی فروشانی، ناصر ؛
مجله:تحقیقات اقتصاد کشاورزی»تابستان 1394 - شماره 26 رتبه علمی-پژوهشی (دانشگاه آزاد (20 صفحه - از 43 تا 62 )
کلیدواژه ها:موانعمشهدمزیتهاایمنی مواد غذاییHACCPتولیدیمدیران
-
19.
نویسنده : کشاورز هدایتی، علی اکبر ؛ اعلمی، مهران ؛ معتمدزادگان، علی ؛ مقصودلو، یحیی ؛ قربانی، محمد ؛ امیری، سهیل ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1392 - شماره 41 (8 صفحه - از 49 تا 56 )
کلیدواژه ها:Bulk densityPhysicochemical PropertiesColor ParametersRice Bran Protein ConcentrateWater Adsorption Index