مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 3 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 3 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 3 |
-
1.
نویسنده : گل باز، مهسا ؛ رحمن، علیرضا ؛ نویسنده مسئول : حسینمردی، فاطمه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1402 - شماره 79 رتبه A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 65 تا 76 )
کلیدواژه ها:ارزش تغذیه ایچیاآرد دانه کتانسس فلفل قرمز
-
2.
نویسنده : میلانی، محسن ؛ حسینی، سید ابراهیم ؛ نویسنده مسئول : رحمن، علیرضا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1401 - شماره 74 رتبه A (دانشگاه آزاد (16 صفحه - از 101 تا 116 )
کلیدواژه ها:ژلاتین پای مرغخمیرمرغسوسیس هات داگ مرغ
-
3.
نویسنده : مبین، شیرین ؛ اوتادی، مریم ؛ ابراهیم حبیبی، آزاده ؛ رحمن، علیرضا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1390 - شماره 32 (8 صفحه - از 5 تا 12 )