-
1.
نویسنده : فهیمی، رضا ؛ عسکری، بیژن ؛ قره بگلو، پوریا ؛ مختاری، فرهاد ؛ فرزبود، پوریا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1393 - شماره 42 (10 صفحه - از 63 تا 72 )
کلیدواژه ها:جابجایی با هوای داغخشک کردن لایه ای نازککدوی سبزمدل سازی سینتیکی
نویسنده : فهیمی، رضا ؛ عسکری، بیژن ؛ قره بگلو، پوریا ؛ مختاری، فرهاد ؛ فرزبود، پوریا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1393 - شماره 42 (10 صفحه - از 63 تا 72 )
کلیدواژه ها:جابجایی با هوای داغخشک کردن لایه ای نازککدوی سبزمدل سازی سینتیکی