مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 2 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 2 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 2 |
-
1.
نویسنده مسئول : شاهسونی مجرد، لیدا ؛ نویسنده : حسینمردی، فاطمه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (8 صفحه - از 23 تا 30 )
کلیدواژه ها:آنزیم ترانس گلوتامینازکیفیت پختچاودارنودل
-
2.
نویسنده : صراف، امیرحسین ؛ صالحی فر، مانیا ؛ شاهسونی مجرد، لیدا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1397 - شماه 61 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 21 تا 30 )
کلیدواژه ها:سیلیاکصمغ دانه شاهیماکارونی بدون گلوتنصمغ پکتین