کلیدواژه عصاره زعفران / (5 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : عجم زیبد، محبوبه ؛ افضل پور، محمد اسماعیل ؛ ابطحی، حسین ؛ ثاقب جو، مرضیه ؛
مجله:پژوهش های فیزیولوژی و مدیریت در ورزش»بهار 1394 - شماره 21 ، علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (16 صفحه - از 97 تا 112 )
کلیدواژه ها:تمرین مقاومتی1آنزیم پارااکسونازپروتیئن واکنشی Cزنان جوان سالمعصاره زعفران
-
2.
نویسنده : خسروی، امیر ؛ میرزایی، بهمن ؛ مهربانی، جواد ؛ رسولیان، بهرام ؛
مجله:فیزیولوژی ورزشی»بهار 1394 - شماره 25 ، علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (22 صفحه - از 109 تا 130 )
کلیدواژه ها:زعفرانفعالیت واماندهسازمالون دی آلدئیدآنتی اکسیدانتمرینعصارۀ زعفران
-
3.
نویسنده : باقریان، علی ؛ میرزائی، مطهره ؛ میرزائی، حامد ؛ نویسنده مسئول : رحمتی، مجید ؛
مجله:دانش و تندرستی»تابستان 1394 - شماره 34 ، علمی-پژوهشی (وزارت بهداشت/ISC (9 صفحه - از 47 تا 55 )
کلیدواژه ها:يادگيريهيپوکمپعصاره زعفرانهايپوپرفيوژنرادیکال آزادداروگیاهضایعات
-
4.
نویسنده مسئول : خسروی، امیر ؛
مجله:مطالعات کاربردی تندرستی در فیزیولوژی ورزش»پاییز و زمستان 1398 - شماره 11 (10 صفحه - از 86 تا 95 )
کلیدواژه ها:عصاره زعفرانBCL-2BAXفعالیت هوازی حاد وامانده ساز
-
5.
نویسنده مسئول : خسروی، امیر ؛
مجله:سوخت و ساز و فعالیت ورزشی»بهار و تابستان 1402 - شماره 25 ، ج (وزارت علوم/ISC (26 صفحه - از 131 تا 156 )
کلیدواژه ها:فعالیت وامانده سازعصاره زعفرانBCL-2BAX
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه مطالعات کاربردی تندرستی در فیزیولوژی ورزش 1 |
نشریه پژوهش های فیزیولوژی و مدیریت در ورزش 1 |
نشریه سوخت و ساز و فعالیت ورزشی 1 |
نشریه دانش و تندرستی 1 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (3 مقاله)
- ج (1 مقاله)