کلیدواژه پنير / (12 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
- نشریه بهداشت مواد غذایی 4
-
1.
نویسنده : سلحشوریان، زهرا ؛ نویسنده مسئول : موثق، محمدحسین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1401 - شماره 48 ، A+ (دانشگاه آزاد/ISC (9 صفحه - از 41 تا 49 )
کلیدواژه ها:پنیرکروماتوگرافی مایع با کارآیی بالاقزوینهیستامینتیرامین
-
2.
نویسنده : زارعی، مهدی ؛ پورمهدی بروجنی، مهدی ؛ منافعیان، آتنا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1396 - شماره 25 ، A+ (دانشگاه آزاد/ISC (9 صفحه - از 55 تا 63 )
کلیدواژه ها:پنیرفرآوردههای شیریفسفاتاز قلیاییپاستوریزاسیون
-
3.
نویسنده : مهدوی، سامان ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1392 - شماره 12 ، علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (8 صفحه - از 1 تا 8 )
کلیدواژه ها:استافیلوکوکوس آرئوسMultiplex PCRژن انتروتوکسینپنیر
-
4.
نویسنده : صداقت، حسین ؛ اسکندری، محمدهادی ؛ موسوی نسب، مرضیه ؛ شکرفروش، سیدشهرام ؛ حنیف پور، محمد امین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1392 - شماره 12 ، علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 9 تا 22 )
کلیدواژه ها:پنیرباکتریهای مولد اسیدلاکتیکضدکپکآزمونMicrodilutionآزمون Overlayکپککپکباکتریباکتری
-
5.
نویسنده : جابری، الهه ؛ شاکریان، امیر ؛ رحیمی، ابراهیم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1392 - شماره 11 ، علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (8 صفحه - از 49 تا 56 )
کلیدواژه ها:کادمیومسربماستپنیر فراپالایشپنیرسرب و کادمیومشیر
-
6.
نویسنده : رضوی روحانی، سیدمهدی ؛ حسن زاد آذر، حسن ؛ علی اکبرلو، جواد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1392 - شماره 9 ، علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 1 تا 10 )
کلیدواژه ها:هیستامینHPLCپنیر سنتی کوپهآذزبایجانغربیپنیرآمینهای بیوژنیکپنیر کوپهمیکروارگانیسمها
-
7.
نویسنده : محمدی، خسرو ؛ جدیری، حسین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1392 - شماره 9 ، علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 33 تا 44 )
کلیدواژه ها:نایسینکشت آغازگرپنیر فراپالایشیدمای نگهداریپنیر
-
8.
نویسنده : حنیفیان، شهرام ؛ جدیری، حسین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1391 - شماره 8 ، علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 1 تا 14 )
کلیدواژه ها:نمکrealپنیر سفید فراپالایشی ایرانیمایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیسF57Time PCRمایکوباکتریوم پاراتوبرکلوزیسپنیر سفید فراپالایشیپنیرباکتری
-
9.
نویسنده : عطارزاده، رامین ؛ کریم، گیتی ؛ حصاری، جواد ؛ حنیفیان، شهرام ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1391 - شماره 7 ISC (14 صفحه - از 15 تا 28 )
کلیدواژه ها:لیپولیزلاکتوباسیلوس پلانتارومپنیر سفید فراپالایشیآغازگر الحاقی تضعیف شدهپنیراسیدهای چربپنیر UFپروفیل اسیدهای چرب
-
10.
نویسنده : شکرفروش، سیدشهرام ؛ کریم، گیتی ؛ رضوی روحانی، سیدمهدی ؛ کیایی، سیدمحمدمهدی ؛ رکنی، نوردهر ؛ عباس والی، مریم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1391 - شماره 6 ISC (30 صفحه - از 1 تا 30 )
کلیدواژه ها:باکتریهای بیماریزافرآوردههای شیرشیرآلودگیپنیرباکتریIranشیر خام