کلیدواژه ارزش تغذیهای / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : گل باز، مهسا ؛ رحمن، علیرضا ؛ نویسنده مسئول : حسینمردی، فاطمه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1402 - شماره 79 رتبه A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 65 تا 76 )
کلیدواژه ها:ارزش تغذیه ایچیاآرد دانه کتانسس فلفل قرمز
-
2.
نویسنده : ایزد خواستی، زهرا ؛ فاضل، محمد ؛ عباسی، هاجر ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1398 - شماره 64 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 33 تا 44 )
کلیدواژه ها:کنجاله سویاسوسیسکنجاله کنجدارزش تغذیه ای
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 2 |