کلیدواژه سلامت غذایی / (7 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : رضاپور پرشکوهی، معصومه ؛ سماواتی، عباس ؛ نویسنده مسئول : نیکومنش، امراله ؛
مجله:مطالعات فقه اقتصادی»تابستان 1402، دوره پنجم - شماره 2 (ویژه نامه) رتبه ب (وزارت علوم (19 صفحه - از 98 تا 116 )
کلیدواژه ها:فقهتغییرات ژنتیکیاخلاق زیستیسلامت غذایی
-
2.
نویسنده مسئول : آهنگران، امیر ؛
مجله:پژوهشنامه تمدن ایرانی»پاییز و زمستان 1401 - شماره 8 رتبه ج (وزارت علوم (18 صفحه - از 115 تا 132 )
کلیدواژه ها:ذائقهسفرهمهمانیسلامت غذاییآداب غذاخوردنصفویشاردنسفرنامهایرانیاننان
-
3.
نویسنده مسئول : قربانی پیرعلیدهی، فاطمه ؛
همایش:همایش ملی پژوهشهای میان رشته ای قرآن و انگاره های علوم زیستی»مجموعه مقالات دومین همایش ملی پژوهشهای میان رشته ای قرآن و انگاره های علوم زیستی رتبه ملی (12 صفحه - از 445 تا 456 )
کلیدواژه ها:کشاورزی پایدار قرآن کریم امنیت غذایی کشاورزی ارگانیک سلامت غذایی حفظ محیطزیست
-
4.
نویسنده : خسروی پور، بهمن ؛ انشایی نژاد، آمنه ؛
مجله:جغرافيا و روابط انساني»بهار 1399 - شماره 8 (11 صفحه - از 285 تا 295 )
کلیدواژه ها:امنیتتنوع زیستیسلامت غذایی
-
5.
نویسنده مسئول : سواری، مسلم ؛ نویسنده : غنیان، منصور ؛
مجله:روستا و توسعه»پاییز 1398، سال بیست دوم - شماره 3 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (29 صفحه - از 95 تا 123 )
کلیدواژه ها:امنیت غذاییتوسعة روستاییجوامع روستاییسلامت غذاییتحلیل سلسل همراتبی
-
6.
نویسنده : سواری، مسلم ؛
مجله:مطالعات محیط زیست، منابع طبیعی و توسعه پایدار»تابستان 1397 - شماره 5 (8 صفحه - از 11 تا 18 )
کلیدواژه ها:امنیت غذاییمحصولات ارگانیکنظام بهره برداریسلامت غذاییامنیت معیشت
-
7.
نویسنده : سدیدپور، سمانه سادات ؛ نجفی، نعیمه ؛ صادقی، عشرت ؛ شجاع نوری، فروغ ؛
مجله:اسلام و سلامت»بهار 1395، دوره سوم - شماره 1 (9 صفحه - از 29 تا 37 )
کلیدواژه ها:خانوادهزنانسلامت غذاییفست فود (غذای آماده)
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (1 مقاله)
- ب (1 مقاله)
- ج (1 مقاله)
سطح برگزاری همایش
- همایش ملی (1 مقاله)