کلیدواژه صمغ عربی / (7 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : نوحی، مرضیه ؛ زمانی هرگلانی، فریبا ؛ نویسنده مسئول : شعبانی، شاهرخ ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1400 -شماره 71 رتبه A (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 41 تا 54 )
کلیدواژه ها:صمغ عربیخشککن پاششیآلوئهوراآلوئین
-
2.
نویسنده : زربخش، سعیده ؛ رستگار، سمیه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1396 - شماره 54 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 87 تا 98 )
کلیدواژه ها:صمغ عربیاسیدسالیسیلیککنارهندی
-
3.
نویسنده : شیخ زاده، شقایق ؛ علیزاده، محمد ؛ رضازاد، محمود ؛ همیشه کار، حامد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1395 - شماره 51 (14 صفحه - از 33 تا 46 )
کلیدواژه ها:صمغ عربیکورکومینشاخصهای رنگیسدیم کازئیناتاسپکتروسکوپی فروسرخنانوکمپلکس
-
4.
نویسنده : طاهریان، امیر ؛ رهبری، مهشید ؛ صادقی ماهونک، علی رضا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1395 - شماره 50 (14 صفحه - از 15 تا 28 )
کلیدواژه ها:صمغ عربیشیره خرماویژگیهای فیزیکوشیمیاییبستنی کفیر
-
5.
نویسنده : فرهمند بروجنی، حمید ؛ سلطانی، زهرا ؛
مجله:هنرهای سنتی اسلامی»پاییز 1392 - شماره 2 (22 صفحه - از 91 تا 112 )
-
6.
نویسنده : امیری، صدیقه ؛ رادی، محسن ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1392 - شماره 39 (10 صفحه - از 5 تا 14 )
-
7.
نویسنده : برکشلی، ماندانا ؛
مجله:آینه میراث»زمستان 1385 - شماره 35 رتبه علمی-ترویجی (وزارت علوم/ISC (18 صفحه - از 307 تا 324 )
کلیدواژه ها:طیف سنجی زیر قرمز تبدیل فوریه (FTIR)آخار کاغذلعاب تخم خیارنشاستهلعاب برنجاسپاغولاسفرزهفیطونالعاب خطمیلعاب موردآب خربزهـشیره انگورسریشم ماهیصمغ عربیسریشکتیراآهارکاغذآهار زدن کاغذبرنجآب