کلیدواژه فرهنگ آشپزی / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : باتو، علی ؛ اس باتو، هیسم ؛ مترجم : اصلاحی، متین سادات ؛
مجله:تاریخنامه خوارزمی»پاییز 1402 - شماره 43 (15 صفحه - از 16 تا 30 )
کلیدواژه ها:غذاتـرکهـافرهنگ آشپزیغذا شناسیشیخ فضلالله نوریمشروطهسیاسیمشروطیتدوره مشروطه
-
2.
نویسنده مسئول : حسینی، نغمه ؛ نویسنده : مؤمنی، زهرا ؛
مجله:زبانشناسی گویشهای ایرانی»بهار و تابستان 1402- شماره 2 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (24 صفحه - از 79 تا 102 )
کلیدواژه ها:بوشهرعادتهای غذاییآشپزی محلیگویش بوشهریفرهنگ آشپزی
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه زبانشناسی گویشهای ایرانی 1 |
نشریه تاریخنامه خوارزمی 1 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- ب (1 مقاله)