کلیدواژه فشار کاهش یافته / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : آقا بزرگ افجه، فاطمه ؛ بصیری، علیرضا ؛ محمدی نافچی، عبدالرضا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1393 - شماره 45 (8 صفحه - از 5 تا 12 )
کلیدواژه ها:بهینه سازیکیویآبگیری اسمزیسرخ کردن تحت خلاءفشار کاهش یافته
-
2.
نویسنده : رسولی قهرودی، فاطمه ؛ بصیری، علیرضا ؛ اسدی، غلامحسن ؛ بامنی مقدم، محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1389 - شماره 28 (10 صفحه - از 32 تا 41 )
کلیدواژه ها:بهینه سازیآبگیری اسمزیروش رویه پاسخفشار کاهش یافتهقارچ دکمه ای