کلیدواژه نگرش نسبت به غذا های محلی / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده مسئول : پورسعید، محمدمهدی ؛ نویسنده : طاهری آزاد، فاطمه ؛ جهانشاهی، مرضیه ؛
مجله:مطالعات مدیریت گردشگری»زمستان 1400 - شماره 56 ، الف (وزارت علوم/ISC (36 صفحه - از 345 تا 380 )
کلیدواژه ها:تصویر مقصد گردشگری غذاقصدگردشگری غذاغذاهای محلینگرش نسبت به غذاهای محلیارزش
-
2.
بررسی تاثیر ارزشهای چندگانه مصرف غذاهای محلی ایران بر قصد گردشگران به بازدید مجدد و توصیه به دیگران
نویسنده مسئول : پورسعید، محمدمهدی ؛ نویسنده : طاهری آزاد، فاطمه ؛ جهانشاهی، مرضیه ؛
مجله:مطالعات مدیریت گردشگری»زمستان 1400 - شماره 56 ، الف (وزارت علوم/ISC (36 صفحه - از 345 تا 380 )
کلیدواژه ها:ارزش های مصرف چندگانه گردشگراننگرش نسبت به غذا های محلیتصویر مقصد گردشگری غذاپاسخ های رفتاری گردشگرانقصدگردشگری غذاغذاهای محلینگرش نسبت به غذاهای محلیارزش
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه مطالعات مدیریت گردشگری 2 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- الف (2 مقاله)