کلیدواژه Flaxseed Flour / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : نیکدل، علی ؛ جلالی، مهدی ؛ نویسنده مسئول : پدرام نیا، احمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1402 - شماره 78 (19 صفحه - از 19 تا 37 )
-
2.
نویسنده : گل باز، مهسا ؛ رحمن، علیرضا ؛ نویسنده مسئول : حسینمردی، فاطمه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1402 - شماره 79 رتبه A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 65 تا 76 )
کلیدواژه ها:ارزش تغذیه ایچیاآرد دانه کتانسس فلفل قرمز